Партньори

Spiggle & Theis Medizintechnik GmbH е водеща немска компания, специализирана в производството на висококачествени хирургични инструменти и консумативи в областта на уши-нос-гърло хирургията. Създадена е в началото на 1994 г. от  Дейвид Шпигел и  Детлиф Тайс.  Централният офис на фирмата е в гр. Оверат, Германия. Продуктовата листа на компанията включва над 3500 позиции със собствена търговска марка, която непрекъснато се обновява и допълва. Освен в Германия, фирмата предлага своята широка гама продукти в над 50 страни по целия свят, в които Spiggle& Theis Medizintechnik GmbH е  символ за високо качество и иновативност.

Grace Medical e американска компания, основана през 1996 г. в Мемфис, Тенеси. Фирмата се е утвърдила на световния пазар най-вече с производството на широка гама висококачествени  протези за средното ухо и вентилационни тръбички. Освен това продуктовата листа на Grace Medical  включва богат набор от хирургични инструменти и микро дрил системи, специално разработени да удовлетворяват изискванията на УНГ специалистите и да осигуряват качествено лечение за техните пациенти.

Text Box: Хелт Импорт ООД

Внос и търговия на едро с медицински изделия

bess medizintechnik

             Създадена през 1989 г., фирма bess medizintechnik gmbh се развива успешно и предлага  в целия свят доказалите своето високо качество продукти в областта на оториноларингологията.            

      bess medizintechnik gmbh е част от bess AG, състояща се от:

bess pro gmbh (Германия), производител на специализирани и стандартни продукти за еднократна      употреба за хирургията на глава и шия

Boston Medical Products (САЩ), производител на световно известната марка продукти Montgomery®

Novatech SA (Франция), водеща компания в интервенционалната пулмология. От 1989 г. основна продуктова    линия на фирмата са трахео– бронхиалните стентове Dumon®

bess medizintechnik gmbh (Германия и Австрия) и Novatech   (Италия) - дистрибутори както на продуктите на bess Group, така    и на техните партньори.

Elite Bags е испанска фирма, специализирана в производството на професионални чанти и аксесоари към тях. Фирмата се е утвърдила в световен мащаб с високото качество на своите продукти, с техният уникален дизайн и практичност, съобразени със специфичните нужди на широкият брой специалисти, за които са предназначени.