За нас

             Хелт Импорт ООД е създадена в края на 2009 г. в гр. София (Рег. №  IV-P-T/MИ-524/21.01.2010 г.).

             Фирмата е вносител на едро на медицинска техника, инструменти и консумативи в областта на УНГ-хирургията  и  интервенционалната пулмология.

             Хелт Импорт ООД е  единствен вносител и дистрибутор на територията на страната на продуктите на Spiggle & Theis Medizintechnik GmbH (Германия), bess Medizintechnik GmbH(Германия), Novatech SA (Франция), Boston Medical Products Inc. (САЩ), Grace Medical (САЩ) и Elite Bags (Испания) .

             Основните акценти в работата на екипа на Хелт Импорт ООД са своевременно да информира своите клиенти и партньори за иновациите в производството на медицинска техника, инструменти и консумативи в тяхната професионална област, както и да им предостави възможност да работят с едни от най-висококачествените в световен мащаб инструменти и консумативи като ги доставя на точното място в желаните срокове.

             Принципите, които екипът на Хелт Импорт ООД цени, и които се стреми да следва при  ежедневните си контакти със своите клиенти и партньори са: коректност, лоялност и професионализъм .

тел.:   + 359 877 533 400

             + 359 877 550 932

E-mail: info@healthimport.bg

Text Box: Хелт Импорт ООД

Внос и търговия на едро с медицински изделия